Skärma av stora rum i hemmet

Du håller säkert med om att ett harmoniskt inrett hem varken har för få eller för många möbler. Är det för trångt hemma kan du lösa det lätt genom att ta bort överflödiga möbler. Men vad gör du om du har för mycket plats då? Då kan du kan skaffa en rumsavdelare.

Nya möjligheter med skärmväggar

En rumsavdelare kan göra ditt alltför stora rum till två lagom stora. De två rummen kan du sedan använda till olika syften. Exempelvis skulle ditt stora vardagsrum kunna förvandlas till både tv-hörna och hobbyrum.

Ett annat sätt en skärmvägg kan hjälpa är om du delar lägenhet med någon. Kanske har ni bara ett enda stort rum att dela på. I en sådan situation kan en avskärmning hjälpa eftersom det ger er utrymme för egentid och privatliv.

Bidrar till inredningen

En skärmvägg är inte bara praktisk, den kan också vara riktigt snygg. Det finns många olika stilar att välja mellan så att väggen matchar din personlighet och smak. Det finns rumsavdelare med enkla mönster och nedtonade färger, men även de med bilder och starka kulörer. Funderar du på om en skärmvägg kan göra underverk i ditt hem kan du ta en titt på nätet för att se några olika modeller.